Om Pia Lippert

Hvem er jeg?

Min passion i livet er at hjælpe andre mennesker, og mit lod i livet er at hjælpe folk, der er blevet uretfærdigt behandlet. Når jeg kaster mig over et projekt, helmer jeg ikke, før det er fulgt helt til dørs, og det vil du også kunne mærke i et samarbejde med mig. 

Rent professionelt har jeg arbejdet som sosu-hjælper siden 2001 og uddannede mig som sosu-assistent i 2011. Jeg har desuden arbejdet i 18 år i Socialministeriet, været selvstændig i over 10 år og har både privat og professionel erfaring med, hvor svært det er at finde rundt i sundhedssystemet. Jeg ser desværre ofte, at folk opgiver systemet, og derfor mener jeg, at der er brug for en som mig, der kender systemet indefra og på den måde kan give personlig og professionel vejledning. Hvis du har kontaktet mig, er du eller en af dine kære nok allerede syg, og så er det endnu sværere at skulle kæmpe med systemet. Den byrde brænder jeg for at tage på mig.

Hvad kan jeg?

Kort sagt kan jeg gøre en stor omvæltning i livet overskuelig og behageligere for jer. Jeg kan vejlede, støtte og aflaste, så I sikrer jer, at jeres tid sammen bliver brugt på nærvær. Når folk opgiver systemet får de ikke det optimale ud af det, hvilket kan gå ud over både fysisk formåen, livskvalitet og familien. Jeg kender det offentlige og social- og sundhedssektoren ud og ind, og kan derfor give jer en oplevelse af at blive båret igennem, i stedet for at det bliver en kamp. Samtidig kan jeg hjælpe jer privat, så I får mere overskud  i hverdagen. Jeres tid sammen bliver bedre, og ingen får en følelse af at være praktisk gris sammen med den pårørende. Læs mere om konkrete eksempler på min hjælp under fanerne [Samtale], [Støtte] og [Samvær].

Hvorfor gør jeg det?

Fordi jeg mener, at alle har ret til en værdig tilværelse, og efter at have set systemet indefra kan jeg konkludere, at det ikke er en opgave, det offentlige altid formår at løfte. Det er enormt svært at være syg eller gammel og skulle sætte sig ind i, hvad der bedst for en, men det er mit brændende ønske at hjælpe jer med at finde ud af det og vie jer den hjælp. Jeg har et meget stærkt retfærdighedsgen, og jeg kan på den måde bidrage med både omsorg, men også en vilje og kampgejst, som I måske ikke længere selv har. Det er svært nok at blive syg eller ældre, det skal ikke også være svært at få hjælp.